Noutati

Persoanele din afara Comunității Europene economisesc TVA-ul cumpărând de la Frarom Shop

Vineri 12 Aprilie 2013

Ai rezidența în afara Comunității Europene? Poți cumpăra în regim TAX FREE de la Frarom Shop și economisești sume considerabile.


Începând din luna aprilie a acestui an, cetățenii care au rezidența în afara Comunității Europene (ex: Republica Moldova) își pot recupera contravaloarea TVA-ului la cumpărăturile făcute din magazinul Frarom Shop – home&deco din Iași. Acest lucru este posibil pentru că Frarom Internațional Est, compania care deține magazinul Frarom Shop – home&deco, a obținut autorizația de a restitui TVA-ul persoanelor fizice din afara Comunității Europene.


Pentru a beneficia de sistemul de vânzare în regim TAX FREE, cumpărătorul trebuie să îndeplinească următoarele condiții:
  • să aibă domiciliul stabil permanent într-o țară extracomunitară;
  • valoarea totală a achizițiilor trebuie să fie mai mare de 175 de euro (inclusiv TVA), la cursul de schimb valutar stabilit în vamă, deci o valoare mai mare de 792 lei;
  • bunurile să fie duse în afara Comunității Europene în termen de trei luni de la achiziție;
  • cumpărătorul să facă dovada produselor cumpărate prin factură originală vizată la biroul vamal.

Dacă se îndeplinesc aceste criterii, cumpărătorul solicită magazinului Frarom Shop-home&deco, din strada Anastasie Panu nr.56, Iași, completarea documentului de restituire a TVA-ului.


Pașii sunt foarte simpli! Primiți TVA-ul înapoi din achiziția făcută în magazin, după ce ne prezentați factura și documentul de restituire a TVA-ului, vizate de Biroul vamal, în original.


Magazinul Frarom Shop – home&deco este situat lângă Moldova Mall Iași, pe strada Anastasie Panu nr.56, și comercializează o gamă largă de produse inovative pentru casă.


La Frarom Shop – home&deco găsiți produse pentru prepararea, aranjarea și servirea mesei, produse și accesorii pentru dotarea băilor, produse pentru organizare, depozitare, călcare-uscare importate din Franța, Spania, Olanda, Germania etc.


Pentru mai multe detalii, accesați Ordinul 1692/19.10.2007 pentru aprobarea Normelor privind restituirea TVA-ului cumpărătorilor, persoane fizice, care nu sunt stabiliți în Comunitatea Europeană.
Toate stirile

Noutati

Dăruim copiilor speranță și o șansă egală la educație!

Aprilie 2019 - Diqis (by Frarom International Est) alături de Star of Hope Romania le face o bucurie copiilor aflați în grija fundației: 15% din prețul fiecărui produs din categoria specială este redirecționat către Fundația Star of Hope România, pentru susținerea ședințelor de terapie recuperatorie a peste 250 de copii cu dizabilități.

Vă invităm să cumpărați și să dăruiți în magazinul Diqis, precum și online, la adresa: https://www.diqis.ro/cumperi-si-daruiesti