Noutati

Ziua Copilului se apropie. Vezi ce cadouri poți oferi!

Joi 16 Mai 2013

Dulciuri, jucării, petreceri surpriză, acestea sunt câteva dintre prioritățile celor mici atunci când vine vorba de 1 iunie.

Pe lângă tradiționalele jucării, ce ai spune dacă i-ai oferi micuțului tău un set de mic dejun cu farfurii, căni și boluri colorate și vesele? Designul farfuriilor este personalizat cu animăluțe, păsări sau personaje din desene animate, astfel încât micul dejun să devină o plăcere.


Dacă vrei să îi reamenajezi camera, organizatoarele colorate, cârligele decorative și cutiile cu imprimeuri amuzante sunt opțiunea cea mai bună. Totodată, în perioada 14 mai - 3 iunie 2013, și protecțiile pentru siguranța copiilor au o reducere de 15%. Transformă Ziua Copilului într-o amintire de familie.


Toate stirile

Noutati

Dăruim copiilor speranță și o șansă egală la educație!

Aprilie 2019 - Diqis (by Frarom International Est) alături de Star of Hope Romania le face o bucurie copiilor aflați în grija fundației: 15% din prețul fiecărui produs din categoria specială este redirecționat către Fundația Star of Hope România, pentru susținerea ședințelor de terapie recuperatorie a peste 250 de copii cu dizabilități.

Vă invităm să cumpărați și să dăruiți în magazinul Diqis, precum și online, la adresa: https://www.diqis.ro/cumperi-si-daruiesti