Noutati

Economisiți 50% din prețul produselor home and deco preferate!

Luni 24 Iunie 2013

Vara aceasta, FraromShop.ro, magazin specializat în comercializarea produselor home&deco de calitate, vine cu o surpriză pentru clienții săi: produse disponibile cu 50% reducere față de prețul normal.

În prima lună a campaniei, vă puteți bucura de indicatoare metalice pentru toaletă la prețul de numai 6 lei, dar și de o masă de călcat cu priză încorporată, suport metalic pentru fierul de călcat și picioare reglabile la doar 127 de lei.

Aceasta nu este tot: peria cu autocurățare pentru haine, dar și diverse accesorii pentru baie, precum decoruri adezive sau dispensere de săpun, vă așteaptă la prețuri irezistibile.

Urmăriți pagina noastră de produse cu 50% reducere, ce va fi reactualizată periodic. Nu ratați obiecte utile și frumoase, la prețuri neașteptat de mici!


Toate stirile

Noutati

Dăruim copiilor speranță și o șansă egală la educație!

Aprilie 2019 - Diqis (by Frarom International Est) alături de Star of Hope Romania le face o bucurie copiilor aflați în grija fundației: 15% din prețul fiecărui produs din categoria specială este redirecționat către Fundația Star of Hope România, pentru susținerea ședințelor de terapie recuperatorie a peste 250 de copii cu dizabilități.

Vă invităm să cumpărați și să dăruiți în magazinul Diqis, precum și online, la adresa: https://www.diqis.ro/cumperi-si-daruiesti