Noutati

Acesorii pentru baie și bucătărie, la un preț foarte bun!

Luni 24 Iunie 2013

Mulți dintre noi ne-am planificat concediile și bună parte din economiile noastre vor merge în această direcție. Asta nu înseamnă că nu ne putem înnoi și casa. Cu bani puțini putem să ne înfrumusețăm locuința și să ne facem mici capricii în bucătărie care ne vor ușura munca.

Schimbați fața băii dumneavoastră cu un dispenser de săpun din bambus, cu o etajeră din crom pentru toate cele necesare sau cu un covoraș de baie colorat.

Chiar dacă este cald, vara ne mai prinde și în bucătărie. Un coș de pâine rustic, un dispozitiv de scoatere a cotoarelor, un set pentru deserturi sau un tirbușon ușor de folosit sunt accesoriile de care avem nevoie pentru o masă lejeră, terminată cu un pahar de vin alb, rece.

Puteți să vă bucurați de mici schimbări în căminul dumnevoastră oricând, dar până pe 5 iulie 2013, toate aceste produse și multe altele le găsiți cu reducere de 15% pe site-ul dumneavoastră preferat de home&deco, FraromShop.ro.


Toate stirile

Noutati

Dăruim copiilor speranță și o șansă egală la educație!

Aprilie 2019 - Diqis (by Frarom International Est) alături de Star of Hope Romania le face o bucurie copiilor aflați în grija fundației: 15% din prețul fiecărui produs din categoria specială este redirecționat către Fundația Star of Hope România, pentru susținerea ședințelor de terapie recuperatorie a peste 250 de copii cu dizabilități.

Vă invităm să cumpărați și să dăruiți în magazinul Diqis, precum și online, la adresa: https://www.diqis.ro/cumperi-si-daruiesti