Noutati

Cinci produse utile pentru curățenia de toamnă

Vineri 20 Septembrie 2013

Vă gândiți deja să dați startul curățeniei de toamnă, dar vă întrebați unde veți depozita toate hainele cumpărate peste vară? E timpul să nu vă mai faceți griji! Magazinul online www.fraromshop.ro vine cu o propunere irezistibilă pentru cei care iubesc moda: cutii și huse pentru depozitare. Practice, eficiente și mai ieftine cu 15% până pe 4 octombrie 2013.

Prin urmare, ce produse pentru depozitare și organizare trebuie să aveți ca să economisiți spațiu?

  1. Sac cu vidare - îl recomandăm întotdeauna pentru cei care vor să economisească spațiu. Puteți depozita haine, lenjerii de pat, pături, economisind până la 80% din spațiu.
  2. Cutii din pânză pentru depozitare - sunt foarte utile mai ales dacă optați pentru cele care au etichetă. Astfel, veți ști cu precizie ce e depozitat în cutie.
  3. Husele pentru haine - rochiile de vară pretențioase sau costumele trebuie protejate de praf, iar cel mai practic mod este să le depozitați, individual, în huse.
  4. Șanuri pentru pantofi - dacă aveți multe perechi de pantofi, abia cumpărate, folosiți șanurile ca să le păstrați forma și vor fi ca noi anul viitor.
  5. Suport genți - doamnele se vor bucura la vederea acestui suport. Gențile vor fi păstrate departe de praf și acarieni până la venirea veri.

Folosiți cu încredere aceste soluții pentru depozitare și veți economisi spațiu, dar mai ales veți păstra obiectele preferate noi pentru mai mult timp.

Toate stirile

Noutati

Dăruim copiilor speranță și o șansă egală la educație!

Aprilie 2019 - Diqis (by Frarom International Est) alături de Star of Hope Romania le face o bucurie copiilor aflați în grija fundației: 15% din prețul fiecărui produs din categoria specială este redirecționat către Fundația Star of Hope România, pentru susținerea ședințelor de terapie recuperatorie a peste 250 de copii cu dizabilități.

Vă invităm să cumpărați și să dăruiți în magazinul Diqis, precum și online, la adresa: https://www.diqis.ro/cumperi-si-daruiesti