Noutati

Lumânări decorative pe alese

Marţi 22 Octombrie 2013


Vă plac lumânările decorative sau aranjamentele care include lumânări? Magazinul online www.fraromshop.ro vă prezintă noua gama de lumânări decorative pentru diverse evenimente. Dacă vă doriți să parfumați aerul din casa voastră, optați pentru lumânările parfumate cu suport sau pentru cele simple.


În cazul în care vă doriți să creați propriul decor cu lumânări, flori și alte elemente decorative, alegeți lumânările rotunde, de diverse culori și combinați-le astfel încât să obțineți un aranjament pe gustul vostru.

Din magazinul online www.fraromshop.ro puteți alege dintr-o gamă variată de lumânări decorative, seturi de lumânări sau suporturi pentru lumânări.Toate stirile

Noutati

Dăruim copiilor speranță și o șansă egală la educație!

Aprilie 2019 - Diqis (by Frarom International Est) alături de Star of Hope Romania le face o bucurie copiilor aflați în grija fundației: 15% din prețul fiecărui produs din categoria specială este redirecționat către Fundația Star of Hope România, pentru susținerea ședințelor de terapie recuperatorie a peste 250 de copii cu dizabilități.

Vă invităm să cumpărați și să dăruiți în magazinul Diqis, precum și online, la adresa: https://www.diqis.ro/cumperi-si-daruiesti