Noutati

Solutii practice pentru curatenia casei

Luni 11 Noiembrie 2013

Esti in cautarea unor solutii eficiente pentru curatenia din casa? Ai nevoie de produse care sa actioneze rapid? Esti in locul potrivit. In perioada 11- 26 noiembrie 2013, magazinul online www.fraromshop.ro iti ofera o reducere de 15% la produsele pentru igiena casei.

Daca iti pregatesti aparatul de aer conditionat pentru iarna si vrei sa il cureti, poti incerca filtrul pentru aer conditionat la 30,60 lei sau spray-ul Climanet 600 ml la 57,80 lei. Foloseste cu incredere produsele pentru curatarea aparatelor de aer conditionat pentru a evita aparitia alergiilor sau a altor boli ale aparatului respirator.

Totodata, poti cumpara la doar 12, 75 lei un absorbant pentru mirosurile din frigider. Este foarte recomandat mai ales in perioada sarbatorilor cand vei avea diferite alimente in frigider si nu vei dori ca mirosurile sa se amestece.

Tot cu 15% reducere poti achizitiona solutii pentru curatarea aparatelor electrocasnice sau a plitelor vitroceramice.

Intra in magazinul online si descopera reducerile!


Toate stirile

Noutati

Dăruim copiilor speranță și o șansă egală la educație!

Aprilie 2019 - Diqis (by Frarom International Est) alături de Star of Hope Romania le face o bucurie copiilor aflați în grija fundației: 15% din prețul fiecărui produs din categoria specială este redirecționat către Fundația Star of Hope România, pentru susținerea ședințelor de terapie recuperatorie a peste 250 de copii cu dizabilități.

Vă invităm să cumpărați și să dăruiți în magazinul Diqis, precum și online, la adresa: https://www.diqis.ro/cumperi-si-daruiesti