Noutati

Sarbatorile prind forma. La fel si reducerile!

Joi 28 Noiembrie 2013

Miros de scorțișoară, de coptură, de aluat, de friptura rumenită... Simțiți deja parfumul bunătăților pe care le veți pregăti de sărbători? Pentru că știm cât de important e sa gătiți și să serviți preparatele de Crăciun în forme de copt diferite și elegante, magazinul online www.fraromshop.ro vă ofera până la 25% reducere la produsele pentru copt și accesoriile de bucătărie.


Puteți cumpăra o tavă termorezistentă pentru chec/cozonac cu doar 16,50 lei sau o tavă pentru chec cu strat din ceramică la 24.80 de lei. Dacă pregatiți o friptură la cuptor, sigur vă va tenta vasul termorezistent cu capac, 3l, pe care îl puteți cumpăra la doar 34.50 de lei. Îl puteți folosi pentru fripturi, răcituri, salate și alte preparate tradiționale.


Profitați de oferta noastră și alegeți un set pentru desert cu 13 piese din inox la 83,20 de lei sau un set de copt la 84, 80 de lei pentru prietenii voștri pasionați de cofetărie.

Accesați acum www.fraromshop.ro și intrați în atmosfera de sărbătoare!


Toate stirile

Noutati

Dăruim copiilor speranță și o șansă egală la educație!

Aprilie 2019 - Diqis (by Frarom International Est) alături de Star of Hope Romania le face o bucurie copiilor aflați în grija fundației: 15% din prețul fiecărui produs din categoria specială este redirecționat către Fundația Star of Hope România, pentru susținerea ședințelor de terapie recuperatorie a peste 250 de copii cu dizabilități.

Vă invităm să cumpărați și să dăruiți în magazinul Diqis, precum și online, la adresa: https://www.diqis.ro/cumperi-si-daruiesti