Noutati

Decoruri pentru case șic

Luni 16 Decembrie 2013

Atunci când vreți să alungați monotonia din casa, apelați la diverse elemente decorative care să schimbe încăperea. Pentru asta nu aveți nevoie de un buget foarte mare, ci de puțină răbdare și imaginație.


1. Dacă vreți să creați o atmosferă romantică în living, folosiți câteva sfeșnice și o ramă foto sau o vază pe care le puteți așeza într-un colț.
2. Perdelele sunt accesoriile care dau casei un aspect aparte. Nu trebuie să le schimbați în fiecare sezon. Folosiți-vă de clești decorativi sau clești pentru perdea ca să modificati modul în care sunt prinse perdelele sau draperiile.
3. Puneți în valoare o masă elegantă folosind o vază din cristal în care să aveți mereu flori proaspete.
4. O cutie de bijuterii sau o mașină de scris antichizată se potrivesc manușă într-o casă vintage.


În magazinul nostru www.fraromshop.ro veți găsi întotdeauna accesorii decorative interesante și creative. Descoperiți-le!

Toate stirile

Noutati

Dăruim copiilor speranță și o șansă egală la educație!

Aprilie 2019 - Diqis (by Frarom International Est) alături de Star of Hope Romania le face o bucurie copiilor aflați în grija fundației: 15% din prețul fiecărui produs din categoria specială este redirecționat către Fundația Star of Hope România, pentru susținerea ședințelor de terapie recuperatorie a peste 250 de copii cu dizabilități.

Vă invităm să cumpărați și să dăruiți în magazinul Diqis, precum și online, la adresa: https://www.diqis.ro/cumperi-si-daruiesti