Eveniment

Sărbătorim 25 de ani de activitate

Luni 18 Februarie 2019

Un program studențesc - TEMPUS, oportunitatea, entuziasmul și pasiunea sunt ingredientele care au făcut din compania Frarom Internațional Est o rețetă de succes. 

Pe 17 februarie 1994, la Camera de Comerț și Industrie Iași, Ioanna și Gheorghe Olărescu depuneau actele pentru ceea ce a devenit o afacere de familie de succes în domeniul distribuției accesoriilor și produselor pentru casă. 

Anul acesta, compania noastră sărbătorește 25 de ani de activitate. Din 1994 si până astăzi, am trecut prin diferite etape de organizare, am parcurs mai mulţi pași care ne-au consolidat poziția pe piața națională de distribuție de accesorii și decoruri pentru casă. 

Colaborăm cu furnizori internaționali, iar produsele noastre se regăsesc pe rafturile a peste 300 de hipermarketuri, supermarketuri și magazine de bricolaj. În același timp, am creat și dezvoltat  brandul propriu - DIQIS  www.diqis.ro  

Dorinţa noastră este să le oferim clienţilor produse care să le asigure confortul de care au nevoie acasă. De aceea, ne selectăm cu atenţie furnizorii, suntem mereu informaţi cu privire la tendinţele și noutăţile din domeniu și ne orientăm spre produsele utile și cu design atrăgător, precizează Ioanna Olărescu, managerul companiei. 

Cu ocazia celor 25 de ani de activitate, vă mulțumim tuturor celor care colaborați sau ați colaborat cu noi! 


Toate stirile

Noutati

Cunoasteti vorba aceea, "Omul sfinteste locul"?

Doamna profesor Geta Predoi, de la Scoala Butea Judetul Iasi este cel mai bun exemplu care ilustreaza cat de adevarata este zicala mentionata. A reusit sa transforme complet institutia a carei directoare este, intr-un spatiu primitor, luminos si modern pentru elevii sai.

Am contribuit si noi la aceasta transformare, prin intermediul colaborarii frumoase pe care am avut-o, dotand scoala cu accesorii diqisite.

Ieri, a fost prima zi de scoala, o zi deosebita si inedita pentru toti elevii. Am ales sa le oferim o doza de optimism elevilor Scolii Gimnaziale Bute, ce au fost asteptati cu cate o pusculita magica de la DIQIS.

Dorim pe aceasta cale sa le uram elevilor un an scolar cat mai prosper si mult succes, iar profesorilor multa forta pentru a face fata provocarilor zilnice!

Va multumim, d-na profesor Geta Predoi pentru ca ne-ati dat posibilitatea de a da o mana de ajutor scolii Butea!