Eveniment

Ambiente 2014, culoare și design în amenajarea casei

Joi 13 Februarie 2014


Cât mai multă culoare şi design-uri creative sunt promisiunile producătorilor de obiecte şi decoraţiuni pentru casă în acest an. În perioada 7 - 11 februarie, s-a desfășurat la Frankfurt, Germania, târgul de bunuri de larg consum Ambiente. Frarom Internațional Est a participat la eveniment pentru al doisprezecelea an consecutiv, iar o parte din noutăţile de la târg se vor regăsi şi în portofoliul de produse importate de companie în 2014.

La ediția din acest an, la târgul de la Frankfurt au participat peste 4.700 de expozanți din 89 de țări, în creștere față de anul precedent, potrivit datelor oficiale prezentate de organizatori.

Interesul crescut al publicului pentru produsele care să le facă locuința mai frumoasă și viața mai ușoară se reflectă în numărul participanților, peste 144.000, mai mare decât anul trecut.

În ceea ce privește România, se observă de la an la an o prezență mai bună la acest tip de târguri care se traduce de fapt printr-un interes din ce în ce mai mare al oamenilor față de confortul de acasă. Potrivit organizatorilor, România a fost reprezentată la târg de 35 de expozanți și peste 500 de vizitatori.

Ca noutăţi pentru anul 2014, expozanții au pus în valoare obiecte uzuale prin culoare, design și materiale naturale. Trendurile oscilează între vitalitate și calm, neconvențional și discret, natural și culori puternice.

Frarom Internațional Est sărbătorește
în acest an 20 de ani de când importă pentru piața din România produse și accesorii pentru casă. Produsele sunt comercializate în marile lanțuri de magazine din România și prin magazinele proprii Frarom Shop și DIQIS.Toate stirile

Noutati

Cunoasteti vorba aceea, "Omul sfinteste locul"?

Doamna profesor Geta Predoi, de la Scoala Butea Judetul Iasi este cel mai bun exemplu care ilustreaza cat de adevarata este zicala mentionata. A reusit sa transforme complet institutia a carei directoare este, intr-un spatiu primitor, luminos si modern pentru elevii sai.

Am contribuit si noi la aceasta transformare, prin intermediul colaborarii frumoase pe care am avut-o, dotand scoala cu accesorii diqisite.

Ieri, a fost prima zi de scoala, o zi deosebita si inedita pentru toti elevii. Am ales sa le oferim o doza de optimism elevilor Scolii Gimnaziale Bute, ce au fost asteptati cu cate o pusculita magica de la DIQIS.

Dorim pe aceasta cale sa le uram elevilor un an scolar cat mai prosper si mult succes, iar profesorilor multa forta pentru a face fata provocarilor zilnice!

Va multumim, d-na profesor Geta Predoi pentru ca ne-ati dat posibilitatea de a da o mana de ajutor scolii Butea!