Eveniment

Demonstrație de produse dichisite

Luni 24 Februarie 2014

Vino să testezi cele mai noi gadget-uri pentru bucătăria ta!

În perioada 28 februarie - 15 martie 2014, în fiecare zi de vineri, sâmbătă și duminică, sunteți așteptați la magazinul Diqis pentru a lua parte la demonstrații de produse dichisite, altele de fiecare dată.

Astfel, veți avea ocazia să testați și să vedeți cum funcționează cele mai noi gadget-uri pentru bucătărie.

Storcătorul de fructe, răzătoarea multifuncțională și un tocător de usturoi sunt printre accesoriile care vă vor face viața mai ușoară în bucătărie și pe care le veți putea testa în perioada 28 februarie - 2 martie 2014.

Mai mult, pe toată durata demonstrației, produsele selectate vor beneficia de o reducere de 10%.

Demonstrațiile vor avea loc în următoarele intervale orare:


Vineri: 15:00 - 19:00
Sâmbătă: 11:00 - 15:00
Duminică: 12:00 - 16: 00

Unde? Centrul comercial Felicia, magazinul Diqis.

Vă putem oferi mai multe informații la numărul de telefon: 0758 284 444 sau ne puteți scrie la adresa de e-mail: diqis.store@gmail.com.

 

Toate stirile

Noutati

Cunoasteti vorba aceea, "Omul sfinteste locul"?

Doamna profesor Geta Predoi, de la Scoala Butea Judetul Iasi este cel mai bun exemplu care ilustreaza cat de adevarata este zicala mentionata. A reusit sa transforme complet institutia a carei directoare este, intr-un spatiu primitor, luminos si modern pentru elevii sai.

Am contribuit si noi la aceasta transformare, prin intermediul colaborarii frumoase pe care am avut-o, dotand scoala cu accesorii diqisite.

Ieri, a fost prima zi de scoala, o zi deosebita si inedita pentru toti elevii. Am ales sa le oferim o doza de optimism elevilor Scolii Gimnaziale Bute, ce au fost asteptati cu cate o pusculita magica de la DIQIS.

Dorim pe aceasta cale sa le uram elevilor un an scolar cat mai prosper si mult succes, iar profesorilor multa forta pentru a face fata provocarilor zilnice!

Va multumim, d-na profesor Geta Predoi pentru ca ne-ati dat posibilitatea de a da o mana de ajutor scolii Butea!