Eveniment

Cooking Show cu Petru Buiucă, câștigător Master Chef

Luni 24 Noiembrie 2014

Frarom Shop și Diqis sunt parteneri la a doua ediție de Cooking Show! Evenimentul este organizat de Ispal și are loc marți, 25 noiembrie 2014, la ora 16:00, la sediul Ispal, din Calea Chișinăului, numărul 22. Evenimentul este o ediție specială a sărbătorilor de iarnă cu expoziție de cadouri pentru Crăciun.

Invitat special: Petru Buiucă, câștigătorul Master Chef din sezonul 1. Petru a câștigat a câștigat cel mai râvnit trofeu din România cu o rețetă inedită: calcan cu germeni, orez și sosuri.

Câștigătorul Master Chef va face o demonstrație specială de gătit pentru participanții la eveniment.

Intrarea se face pe bază de invitație, iar numărul participanților este limitat.
Dacă dorești să participi la eveniment, trimite un mail la adresa office@ispal.ro sau sună la 0232.223.000.


Toate stirile

Noutati

Cunoasteti vorba aceea, "Omul sfinteste locul"?

Doamna profesor Geta Predoi, de la Scoala Butea Judetul Iasi este cel mai bun exemplu care ilustreaza cat de adevarata este zicala mentionata. A reusit sa transforme complet institutia a carei directoare este, intr-un spatiu primitor, luminos si modern pentru elevii sai.

Am contribuit si noi la aceasta transformare, prin intermediul colaborarii frumoase pe care am avut-o, dotand scoala cu accesorii diqisite.

Ieri, a fost prima zi de scoala, o zi deosebita si inedita pentru toti elevii. Am ales sa le oferim o doza de optimism elevilor Scolii Gimnaziale Bute, ce au fost asteptati cu cate o pusculita magica de la DIQIS.

Dorim pe aceasta cale sa le uram elevilor un an scolar cat mai prosper si mult succes, iar profesorilor multa forta pentru a face fata provocarilor zilnice!

Va multumim, d-na profesor Geta Predoi pentru ca ne-ati dat posibilitatea de a da o mana de ajutor scolii Butea!