Eveniment

Diqis deschide primul magazin în București

Luni 08 Decembrie 2014

Compania Frarom Internațional Est va deschide miercuri, 10 decembrie 2014, primul magazin Diqis în București, în Centrul Comercial Auchan Drumul Taberei. Concept store dedicat artei amenajării casei, Diqis este un magazin specializat în vânzarea de obiecte și articole din categoria home decor, art de la table și bucătărie.

Noul magazin are o suprafață de 65 metri pătrați, iar amenajarea pune accent pe zone dedicate fiecărei încăperi dintr-o casă.

Deschiderea din București vine la doar un an de zile de la inaugurarea, la Iași, a primului concept store Diqis.

Magazinul oferă spre vânzare produse premium, colaborând cu branduri cunoscute din domeniu, precum Brabantia, Pyrex, Wenko, Pensofal sau Amefa.

În magazinul DIQIS se vor regăsi produse din gamele: art de la table, bucătărie (vase pentru copt, gătit, servire, accesorii pentru bucătărie), accesorii decorative, produse pentru amenajarea băii și accesorii pentru călcat – uscat.

Diqis
se adresează clienților pentru care calitatea, designul și confortul sunt elemente esențiale în amenajarea locuinței.


Toate stirile

Noutati

Cunoasteti vorba aceea, "Omul sfinteste locul"?

Doamna profesor Geta Predoi, de la Scoala Butea Judetul Iasi este cel mai bun exemplu care ilustreaza cat de adevarata este zicala mentionata. A reusit sa transforme complet institutia a carei directoare este, intr-un spatiu primitor, luminos si modern pentru elevii sai.

Am contribuit si noi la aceasta transformare, prin intermediul colaborarii frumoase pe care am avut-o, dotand scoala cu accesorii diqisite.

Ieri, a fost prima zi de scoala, o zi deosebita si inedita pentru toti elevii. Am ales sa le oferim o doza de optimism elevilor Scolii Gimnaziale Bute, ce au fost asteptati cu cate o pusculita magica de la DIQIS.

Dorim pe aceasta cale sa le uram elevilor un an scolar cat mai prosper si mult succes, iar profesorilor multa forta pentru a face fata provocarilor zilnice!

Va multumim, d-na profesor Geta Predoi pentru ca ne-ati dat posibilitatea de a da o mana de ajutor scolii Butea!