Eveniment

Idei de la Ambiente: 2015 este anul culorilor și al produselor multifuncționale

Vineri 27 Februarie 2015

Ambiente este târgul internațional de referință în domeniul bunurilor de consum, locul unde se întâlnesc anual cei mai importanți producători, furnizori și distribuitori din domeniu. Pe scurt, târgul, organizat în perioada 12-15 februarie la Frankfurt, Germania, dă tonul în această industrie, iar echipa Frarom Internațional Est a fost prezentă și în acest an la evenimentul care a reunit 4811 expozanți din 94 de țări.Pentru industria Home&Deco este un an jucăuș și colorat, cu produse care inspiră optimism și dinamism. Se pune accentul pe o nouă paletă de culori, numită tasty colors, dar și pe culori inspirate din natură sau puternice, precum roșu. Pe lângă culoare, interesul se îndreaptă și către produse multifuncționale.
Printre trendurile care se mai remarcă în acest an amintim imprimeurile florale pe veselă și căni.


În ceea ce privește furnizorii din portofoliul companiei Frarom Internațional Est, brandurile care ne-au atras atenția atât prin produse, cât și prin campanii sunt Brabantia, Ibili, Wenko, Gers si JJA. Brandul olandez Brabantia ne propune în acest an un uscător de exterior din aluminiu, care va intra într-o campanie eco: pentru fiecare uscător cumpărat se va planta un copac. Spaniolii de la Ibilli ne-au surprins plăcut cu două produse: un aparat care taie fructele și scoate sâmburii în același timp și o cană termoizolantă care menține lichidele fierbinți 6 ore și reci, 12 ore.


Jja ne propune o gamă nouă de așternuturi, în timp ce Wenko ne-a încântat cu seturi de baie ce imită trunchiul de copac. O parte din aceste produse se vor regăsi cu siguranță în portofoliul companiei noastre, iar pasionații le vor putea achiziționa din cele două magazine online proprii: www.fraromshop.ro și www.diqis.ro, din magazinele Frarom Shop și Diqis deschise în Iași și București, dar și de la partenerii noștri. 


Compania Frarom Internațional Est a fost înființată în anul 1994 și este unul din cei mai importanți distribuitori naționali de accesorii și decoruri pentru casă, în game variate (baie, bucătărie, amenajări interioare, amenajări exterioare etc.), având exclusivitate pentru branduri precum Brabantia, Amefa, Pensofal, Sitram și Wenko.


Toate stirile

Noutati

Cunoasteti vorba aceea, "Omul sfinteste locul"?

Doamna profesor Geta Predoi, de la Scoala Butea Judetul Iasi este cel mai bun exemplu care ilustreaza cat de adevarata este zicala mentionata. A reusit sa transforme complet institutia a carei directoare este, intr-un spatiu primitor, luminos si modern pentru elevii sai.

Am contribuit si noi la aceasta transformare, prin intermediul colaborarii frumoase pe care am avut-o, dotand scoala cu accesorii diqisite.

Ieri, a fost prima zi de scoala, o zi deosebita si inedita pentru toti elevii. Am ales sa le oferim o doza de optimism elevilor Scolii Gimnaziale Bute, ce au fost asteptati cu cate o pusculita magica de la DIQIS.

Dorim pe aceasta cale sa le uram elevilor un an scolar cat mai prosper si mult succes, iar profesorilor multa forta pentru a face fata provocarilor zilnice!

Va multumim, d-na profesor Geta Predoi pentru ca ne-ati dat posibilitatea de a da o mana de ajutor scolii Butea!