Eveniment

Diqis, partener la evenimentul Cooking Show

Vineri 03 Aprilie 2015

Diqis este partener și la a treia ediție de Cooking Show, eveniment organizat de ISPAL, vineri, 3 aprilie 2015, în intervalul orar 16:00 - 18:00, în Parcului Industrial ISPAL, Galeriile de Mobilă și Decorațiuni ATRIA CENTER.În cadrul evenimentului, Diqis va oferi sfaturi de amenajare a bucătariei si a zonei de dining, restaurantul Chef Galerie va pregăti bunătăți culinare, iar Gramma va organiza o degustare de vinuri. În plus, se vor organiza tombole cu premii și diverse concursuri tematice.

La finalul evenimentului, participanții vor putea participa în cadrul unui tur organizat de fabrică pentru a vedea și utilajele și echipamentele ISPAL în prelucrarea semifabricatelor din lemn.

Intrarea se face pe bază de invitație, iar numărul participanților este limitat. Dacă dorești să participi la eveniment, trimite un mail la adresa office@ispal.ro sau sună la 0232.223.000.


Toate stirile

Noutati

Cunoasteti vorba aceea, "Omul sfinteste locul"?

Doamna profesor Geta Predoi, de la Scoala Butea Judetul Iasi este cel mai bun exemplu care ilustreaza cat de adevarata este zicala mentionata. A reusit sa transforme complet institutia a carei directoare este, intr-un spatiu primitor, luminos si modern pentru elevii sai.

Am contribuit si noi la aceasta transformare, prin intermediul colaborarii frumoase pe care am avut-o, dotand scoala cu accesorii diqisite.

Ieri, a fost prima zi de scoala, o zi deosebita si inedita pentru toti elevii. Am ales sa le oferim o doza de optimism elevilor Scolii Gimnaziale Bute, ce au fost asteptati cu cate o pusculita magica de la DIQIS.

Dorim pe aceasta cale sa le uram elevilor un an scolar cat mai prosper si mult succes, iar profesorilor multa forta pentru a face fata provocarilor zilnice!

Va multumim, d-na profesor Geta Predoi pentru ca ne-ati dat posibilitatea de a da o mana de ajutor scolii Butea!