Eveniment

Frarom International Est, la Crosului Companiilor

Luni 04 Mai 2015

Frarom Internațional Est este partener al acțiunii sportive „Crosul Companiilor”, care va avea loc la Iași sâmbătă, 9 mai 2015, începând cu ora 10.00.

Startul va fi dat de pe Bulevardul Ștefan cel Mare, urmând să fie parcurs un traseu de aproximativ cinci kilometri, din fața Școlii Gheorghe Asachi până la intersecția cu Strada Arcu.

La acest eveniment vor participa angajați ai companiilor ieșene care se vor întrece pe două probe de concurs: proba individuală și cea pe echipe. O echipă va fi formată din trei angajați ai unei companii.

Din partea Frarom Internațional Est vor alerga Bogdan Buga și Ovidiu Proca.

Mai mult, cu o seară înainte de eveniment, vineri, 08 mai 2015, magazinul Diqis al Frarom Internațional Est și restaurantul That’s Amore din Iași vor organiza în cinstea participanților o degustare de paste, un moment tradițional specific acestui tip de competiție sportivă.

„Crosul Companiilor” este un eveniment aflat la prima ediție la Iași și promovează stilul de viață sănătos prin alergat, dar și spiritul de echipă.

Toate stirile

Noutati

Cunoasteti vorba aceea, "Omul sfinteste locul"?

Doamna profesor Geta Predoi, de la Scoala Butea Judetul Iasi este cel mai bun exemplu care ilustreaza cat de adevarata este zicala mentionata. A reusit sa transforme complet institutia a carei directoare este, intr-un spatiu primitor, luminos si modern pentru elevii sai.

Am contribuit si noi la aceasta transformare, prin intermediul colaborarii frumoase pe care am avut-o, dotand scoala cu accesorii diqisite.

Ieri, a fost prima zi de scoala, o zi deosebita si inedita pentru toti elevii. Am ales sa le oferim o doza de optimism elevilor Scolii Gimnaziale Bute, ce au fost asteptati cu cate o pusculita magica de la DIQIS.

Dorim pe aceasta cale sa le uram elevilor un an scolar cat mai prosper si mult succes, iar profesorilor multa forta pentru a face fata provocarilor zilnice!

Va multumim, d-na profesor Geta Predoi pentru ca ne-ati dat posibilitatea de a da o mana de ajutor scolii Butea!