Eveniment

Alături familiile afectate de inundații

Marţi 28 Aprilie 2015

Compania Frarom International Est a donat Asociației Femeilor Unite din Iași, la sfârșitul anului 2014, produse de uz casnic cu scopul de a susține persoanele din zonele afectate de inundații.

În luna aprilie, ca urmare a unei serii de evenimente umanitare, sociale și civice derulate de asociație, produsele, constând în tigăi, oale și cratițe, au ajuns la mai multe familii din comuna Focuri, județul Iași.

Asociația Femeilor Unite a fost înființată în anul 1997, cu numele de „Asociația Femeilor din România- Filiala Iași” și are un caracter neguvernamental, apolitic și nonprofit. De la înființare și până în momentul de față, beneficiarii acesteia au fost spitale, centre de plasament, biserici, școli sau primării din Iași și din județ.


Toate stirile

Noutati

Cunoasteti vorba aceea, "Omul sfinteste locul"?

Doamna profesor Geta Predoi, de la Scoala Butea Judetul Iasi este cel mai bun exemplu care ilustreaza cat de adevarata este zicala mentionata. A reusit sa transforme complet institutia a carei directoare este, intr-un spatiu primitor, luminos si modern pentru elevii sai.

Am contribuit si noi la aceasta transformare, prin intermediul colaborarii frumoase pe care am avut-o, dotand scoala cu accesorii diqisite.

Ieri, a fost prima zi de scoala, o zi deosebita si inedita pentru toti elevii. Am ales sa le oferim o doza de optimism elevilor Scolii Gimnaziale Bute, ce au fost asteptati cu cate o pusculita magica de la DIQIS.

Dorim pe aceasta cale sa le uram elevilor un an scolar cat mai prosper si mult succes, iar profesorilor multa forta pentru a face fata provocarilor zilnice!

Va multumim, d-na profesor Geta Predoi pentru ca ne-ati dat posibilitatea de a da o mana de ajutor scolii Butea!