Eveniment

Susținem alimentația sănătoasă la Food Revolution Day

Luni 04 Mai 2015

Compania Frarom Internațional Est susține Food Revolution Day, ziua în care se sărbătorește alimentația sănătoasă în toată lumea.

Pe 15 mai, ambasadorii Food Revolution Day, Dana Burlacu Vistiernicu și Roxana Ichim, împreună cu 35 de copiii, părinți și voluntari de la Centrul de zi pentru copii Sf. Marina de la Fundația Solidaritate și Speranță, vor participa la lecția de gătit a bucătarului Jamie Olivier transmisă live.

Vor fi preparate sandvișuri pline de vitamine, un desert cu fructe, iar la final va avea loc și un concurs pe teme culinare.

Food Revolution Day este un proiect global inițiat de renumitul Jamie Oliver ce își propune educarea familiilor despre obiceiurile alimentare sănătoase.

Evenimentul este la a IV-a ediție, are loc în fiecare an în luna mai și a avut loc până acum în 62 de țări voluntare, printre care se numără România, Brazilia, Australia, Canada sau Quatar.

Mai multe informații despre eveniment puteți afla de pe blogul Danei Burlacu Vistiernicu.


Toate stirile

Noutati

Cunoasteti vorba aceea, "Omul sfinteste locul"?

Doamna profesor Geta Predoi, de la Scoala Butea Judetul Iasi este cel mai bun exemplu care ilustreaza cat de adevarata este zicala mentionata. A reusit sa transforme complet institutia a carei directoare este, intr-un spatiu primitor, luminos si modern pentru elevii sai.

Am contribuit si noi la aceasta transformare, prin intermediul colaborarii frumoase pe care am avut-o, dotand scoala cu accesorii diqisite.

Ieri, a fost prima zi de scoala, o zi deosebita si inedita pentru toti elevii. Am ales sa le oferim o doza de optimism elevilor Scolii Gimnaziale Bute, ce au fost asteptati cu cate o pusculita magica de la DIQIS.

Dorim pe aceasta cale sa le uram elevilor un an scolar cat mai prosper si mult succes, iar profesorilor multa forta pentru a face fata provocarilor zilnice!

Va multumim, d-na profesor Geta Predoi pentru ca ne-ati dat posibilitatea de a da o mana de ajutor scolii Butea!