Eveniment

Alături de Fundația Star of Hope România

Joi 03 Decembrie 2015

Frarom Internațional Est, prin magazinul Diqis, susține și anul acesta proiectul “Există Speranță. Există Star of Hope”, inițiativă a Fundației “Star of Hope” pentru a marca „Ziua Internațională a persoanelor cu dizabilități”.

Evenimentul are loc joi, 3 Decembrie 2015, începând cu orele 17:00, la Hotel Internațional din Iași, unde este organizată Gala pentru copii cu dizabilități “Există Speranță. Există Star of Hope”.

Anul acesta, pe lângă bursa alocată beneficiarilor fundației, magazinul Diqis va oferi participanților posibilitatea de a achiziționa un sfeșnic, iar 25% din vânzări vor ajunge la beneficiarii Fundaţiei „Star of Hope” România.

Fundaţia „Star of Hope” România este o organizaţie înfiinţată în 1998 cu sprijinul organizaţiei suedeze Star of Hope Internațional Suedia. Misiunea acestora este de a îmbunătăți calitatea vieții copiilor aflați în dificultate, în special a copiilor cu dizabilități.Toate stirile

Noutati

Cunoasteti vorba aceea, "Omul sfinteste locul"?

Doamna profesor Geta Predoi, de la Scoala Butea Judetul Iasi este cel mai bun exemplu care ilustreaza cat de adevarata este zicala mentionata. A reusit sa transforme complet institutia a carei directoare este, intr-un spatiu primitor, luminos si modern pentru elevii sai.

Am contribuit si noi la aceasta transformare, prin intermediul colaborarii frumoase pe care am avut-o, dotand scoala cu accesorii diqisite.

Ieri, a fost prima zi de scoala, o zi deosebita si inedita pentru toti elevii. Am ales sa le oferim o doza de optimism elevilor Scolii Gimnaziale Bute, ce au fost asteptati cu cate o pusculita magica de la DIQIS.

Dorim pe aceasta cale sa le uram elevilor un an scolar cat mai prosper si mult succes, iar profesorilor multa forta pentru a face fata provocarilor zilnice!

Va multumim, d-na profesor Geta Predoi pentru ca ne-ati dat posibilitatea de a da o mana de ajutor scolii Butea!