Eveniment

Deschiși îmbrățișărilor din partea beneficiarilor Star of Hope

Miercuri 23 Martie 2016

Luni, 21 martie 2016, echipa Frarom Internațional Est și-a deschis brațele pentru a primi îmbrățișările calde ale copiilor care ne-au vizitat împreună cu Fundația „Star of Hope România”.

A fost felul nostru de a ne alătura inițiativei organizației de a marca Ziua mondială a sindromului Down. Acțiunea a făcut parte din campania „Iubesc să strâng lumea la piept” al cărei scop este de a conștientiza existența acestei boli.


Colegii noștri le-au oferit copiilor dulciuri și fructe, iar la schimb au primit îmbrățisări necondiționate.


Parteneriatul nostru cu Fundația „Star of Hope” are un istoric foarte vechi, pe parcursul ultimilor ani, compania noastră oferind sponsorizare acțiunilor fundației.


Anul acesta, Frarom Internațional Est a oferit o bursă Smarandei, unul dintre beneficiarii programului, pentru tratament logopedic.

Toate stirile

Noutati

Cunoasteti vorba aceea, "Omul sfinteste locul"?

Doamna profesor Geta Predoi, de la Scoala Butea Judetul Iasi este cel mai bun exemplu care ilustreaza cat de adevarata este zicala mentionata. A reusit sa transforme complet institutia a carei directoare este, intr-un spatiu primitor, luminos si modern pentru elevii sai.

Am contribuit si noi la aceasta transformare, prin intermediul colaborarii frumoase pe care am avut-o, dotand scoala cu accesorii diqisite.

Ieri, a fost prima zi de scoala, o zi deosebita si inedita pentru toti elevii. Am ales sa le oferim o doza de optimism elevilor Scolii Gimnaziale Bute, ce au fost asteptati cu cate o pusculita magica de la DIQIS.

Dorim pe aceasta cale sa le uram elevilor un an scolar cat mai prosper si mult succes, iar profesorilor multa forta pentru a face fata provocarilor zilnice!

Va multumim, d-na profesor Geta Predoi pentru ca ne-ati dat posibilitatea de a da o mana de ajutor scolii Butea!