Eveniment

Frarom International Est, partener la Balul de la Castel

Miercuri 07 Iunie 2017

Anul acesta, pentru prima dată, Frarom International Est sponsorizează Balul de la Castel, eveniment organizat de Fundația Serviciilor Sociale Bethany, pe 8 iunie 2017. Pe lângă susținerea financiară acordată, compania noastră a pus la dispoziția organizatorilor peste 400 de cadouri care vor ajunge la cei care vor lua parte la eveniment.

Evenimentul caritabil ajuns la cea de-a VI-a ediție, organizat an de an, are ca scop strângerea de fonduri pentru susținerea proiectelor sociale pe care le derulează fundația. Banii vor fi strânși în urma licitațiilor unor lucrări de valoare ale unor artiști români recunoscuți pentru talentul lor. Fundația Bethany și-a propus să atragă destule fonduri pentru ajutorarea a cel puțin 350 de copii.

Ediția de anul acesta a evenimentului caritabil și-a propus să introducă participanții în fascinanta lume a poveștilor. “Dați frâu liber imaginației și haideți să scriem împreună povestea Odată ca niciodată. Decorul de basm, aventurile copilăriei și personajele îndrăgite de cei mici și cei mari vor fi toate parte din povestea Balului de la Castel”, potrivit organizatorilor.

În acest an, amfitrionii Balului de la Castel vor fi Melania Medeleanu și Pavel Bartoș. Opere de artă, creații vestimentare ale designerilor români, obiecte de valoare și multe surprize, toate vor contura cadrul magic al balului de poveste. Momentul artistic al serii va fi susținut de trupa Vunk.

Cei care au privilegiul de a ști au datoria de a acționa. (Albert Einstein)

În ultimii ani, compania noastră s-a implicat activ în campanii de binefacere și a susținut diferite proiecte caritabile și educaționale. Din 2012 susținem proiectul educațional Valori Culturale românești și tot de atunci ne implicăm în proiectele derulate de fundația Star of Hope. În cadrul acestei fundații, în 2016 am oferit o bursă pentru tratament logopedic. De asemenea, în 2015 ne-am implicat în proiectul derulat de Asociația Femeilor Unite și am donat produse persoanelor afectate de inundații.


Toate stirile

Noutati

Cunoasteti vorba aceea, "Omul sfinteste locul"?

Doamna profesor Geta Predoi, de la Scoala Butea Judetul Iasi este cel mai bun exemplu care ilustreaza cat de adevarata este zicala mentionata. A reusit sa transforme complet institutia a carei directoare este, intr-un spatiu primitor, luminos si modern pentru elevii sai.

Am contribuit si noi la aceasta transformare, prin intermediul colaborarii frumoase pe care am avut-o, dotand scoala cu accesorii diqisite.

Ieri, a fost prima zi de scoala, o zi deosebita si inedita pentru toti elevii. Am ales sa le oferim o doza de optimism elevilor Scolii Gimnaziale Bute, ce au fost asteptati cu cate o pusculita magica de la DIQIS.

Dorim pe aceasta cale sa le uram elevilor un an scolar cat mai prosper si mult succes, iar profesorilor multa forta pentru a face fata provocarilor zilnice!

Va multumim, d-na profesor Geta Predoi pentru ca ne-ati dat posibilitatea de a da o mana de ajutor scolii Butea!