Eveniment

Parteneri la Gala Zâmbet în Dar - 15 noiembrie 2018

Marţi 30 Octombrie 2018

Pe 15 noiembrie 2018 sustinem Gala Caritabila Zambet in Dar si suntem alaturi de organizatia Salvati Copiii. Gala Zâmbet în Dar este un eveniment caritabil organizat pentru a sprijini 120 de copii din cele trei centre educaționale ale organizației Salvați Copiii, care provin din familii defavorizate și prezintă risc ridicat de abandon școlar.

 Va asteptam la eveniment, fiti darnici si participati la licitatie! http://www.gala.zambetindar.ro/project/oala-din-sticla-ceramica-by-diqis/Toate stirile

Noutati

Cunoasteti vorba aceea, "Omul sfinteste locul"?

Doamna profesor Geta Predoi, de la Scoala Butea Judetul Iasi este cel mai bun exemplu care ilustreaza cat de adevarata este zicala mentionata. A reusit sa transforme complet institutia a carei directoare este, intr-un spatiu primitor, luminos si modern pentru elevii sai.

Am contribuit si noi la aceasta transformare, prin intermediul colaborarii frumoase pe care am avut-o, dotand scoala cu accesorii diqisite.

Ieri, a fost prima zi de scoala, o zi deosebita si inedita pentru toti elevii. Am ales sa le oferim o doza de optimism elevilor Scolii Gimnaziale Bute, ce au fost asteptati cu cate o pusculita magica de la DIQIS.

Dorim pe aceasta cale sa le uram elevilor un an scolar cat mai prosper si mult succes, iar profesorilor multa forta pentru a face fata provocarilor zilnice!

Va multumim, d-na profesor Geta Predoi pentru ca ne-ati dat posibilitatea de a da o mana de ajutor scolii Butea!