Eveniment

Încurajăm networkingul!

Vineri 08 Iunie 2012

Compania Frarom Internațional Est a luat parte joi, 7 iunie 2012, la un eveniment de business dedicat antreprenorilor ieșeni, „Recomandarea, o afacere de success”.


Peste 70 de oameni de afaceri și de marketing, majoritatea din Iași, au fost prezenți la evenimentul de networking al cărui scop a fost de a le prezenta o alternativă la strategiile obișnuite de marketing.
Societatea noastră a fost reprezentată la eveniment de Ioanna Olărescu, administrator, și Marilena Bulai, director achiziții-vînzări.


„A fost o oportunitate pentru noi să cunoaștem oameni de afaceri noi și să ne prezentăm serviciile și produsele, să ne facem vizibili. Această abordare este foarte benefică, ne poate spori vizibilitatea, dar ar trebuie să se bazeze pe consolidarea relațiilor între partenerii de afaceri. Este un model de a face afaceri practicat în alte țări și pe care noi îl încurajăm,” a afirmat Ioanna Olărescu, administratorul companiei.


Toate stirile

Noutati

Cunoasteti vorba aceea, "Omul sfinteste locul"?

Doamna profesor Geta Predoi, de la Scoala Butea Judetul Iasi este cel mai bun exemplu care ilustreaza cat de adevarata este zicala mentionata. A reusit sa transforme complet institutia a carei directoare este, intr-un spatiu primitor, luminos si modern pentru elevii sai.

Am contribuit si noi la aceasta transformare, prin intermediul colaborarii frumoase pe care am avut-o, dotand scoala cu accesorii diqisite.

Ieri, a fost prima zi de scoala, o zi deosebita si inedita pentru toti elevii. Am ales sa le oferim o doza de optimism elevilor Scolii Gimnaziale Bute, ce au fost asteptati cu cate o pusculita magica de la DIQIS.

Dorim pe aceasta cale sa le uram elevilor un an scolar cat mai prosper si mult succes, iar profesorilor multa forta pentru a face fata provocarilor zilnice!

Va multumim, d-na profesor Geta Predoi pentru ca ne-ati dat posibilitatea de a da o mana de ajutor scolii Butea!