Eveniment

Frarom Internațional Est la Safrina Iași

Vineri 30 Noiembrie 2012

Știm cât de multă importanță acordați stării dumneavoastră de sănătate. De aceea, ne-am bucurat să fim sponsori în cadrul evenimentului „Safrina” organizat la Iași, pe 29 noiembrie 2012, de Houston NPA, companie de comunicare medico – socială.

Evenimentul, dedicat femeilor din Iași, a pus accentul pe sănătate, frumusețe și interactivitate, ingredientele ideale pentru o seară rezervată sexului frumos. Pe durata celor aproximativ patru ore, au fost abordate subiecte variate între care: prevenția bolilor cardiovasculare la femei, proceduri noi și echipamente folosite în tratarea celor mai frecvente afecțiuni dermato-cosmetice sau probleme de estetică ale femeilor și aranjarea și întreținerea locuinței. Este subiectul care ne preocupă zilnic și se află în strânsă legătură atât cu starea noastră de sănătate, cât și cu starea noastră de bine.

Administratorul Frarom Internațional Est, Ioanna Olărescu, le-a împărtăsit participantelor mici tipsuri despre servirea mesei care pot face orice gazdă să strălucească în ochii musafirilor. Aranjarea corectă a unei mese festive și decorațiunile rafinate sunt detaliile care fac diferența.

La toate acestea se adaugă și o prezentare a produselor pentru gătit sănătos, oala Pasta Si de la Pensofal și tigăile cu strat ceramic Bioceramix, comercializate în magazinul Frarom Shop din Iași, pe site-ul www.fraromshop.ro și în magazinele partenere. Pentru că ne pasă de sănătatea clienților noștri, alegem pentru dumneavoastră vase și oale în care să gătiți cu încredere pentru întreaga familie, economisind timp, energie și bani.

Țineți alergiile la distanță!

Chiar dacă sezonul alergiilor a trecut, sensibilitatea rămâne. De aceea, Ioanna Olărescu a vorbit în cadrul evenimentului Safrina despre importanța întreținerii și curățării aparatelor electrocasnice, în special a aparatului de aer condiționat, care poate provoca alergii. Aparatele de aer condiționat sunt un mediu propice pentru dezvoltarea bacteriilor și virusurilor. Prin urmare, este recomandat ca o dată la trei luni să curățați filtrele aparatului de aer condiționat pentru a le dezinfecta. Frarom Internațional Est, prin Frarom Shop și www.fraromshop.ro, vă pune la dispoziție o gamă variată de produse pentru întreținerea aparatului de aer condiționat și, respectiv, protejarea sănătății dumneavoastră.

Intrați pe pagina noastră de Facebook pentru a vedea fotografii de la Safrina Iași.


Toate stirile

Noutati

Cunoasteti vorba aceea, "Omul sfinteste locul"?

Doamna profesor Geta Predoi, de la Scoala Butea Judetul Iasi este cel mai bun exemplu care ilustreaza cat de adevarata este zicala mentionata. A reusit sa transforme complet institutia a carei directoare este, intr-un spatiu primitor, luminos si modern pentru elevii sai.

Am contribuit si noi la aceasta transformare, prin intermediul colaborarii frumoase pe care am avut-o, dotand scoala cu accesorii diqisite.

Ieri, a fost prima zi de scoala, o zi deosebita si inedita pentru toti elevii. Am ales sa le oferim o doza de optimism elevilor Scolii Gimnaziale Bute, ce au fost asteptati cu cate o pusculita magica de la DIQIS.

Dorim pe aceasta cale sa le uram elevilor un an scolar cat mai prosper si mult succes, iar profesorilor multa forta pentru a face fata provocarilor zilnice!

Va multumim, d-na profesor Geta Predoi pentru ca ne-ati dat posibilitatea de a da o mana de ajutor scolii Butea!