Eveniment

Susținem campania „Dăruiește pentru a schimba un destin!”

Miercuri 05 Decembrie 2012

Frarom Internațional Est a participat marți, 4 decembrie 2012, la Gala Recunoștinței – Seară caritabilă organizată în cadrul campaniei regionale „Dăruiește pentru a schimba un Destin!”. Evenimentul a fost organizată de Fundația Star of Hope, în parteneriat cu Primăria Iași și asociațiile de părinți care au copii cu dizabilități.

Seara a fost marcată de mai multe momente artistice și de un spectacol caritabil susținut de copiii cu dizabilități de la Asociația „Cutezătorii” și tinerii cu sindrom Down de la Asociația Renașterea Speranței.

În cadrul evenimentului, a fost organizată o licitație de obiecte. Frarom Internațional Est a donat o oală Pasta Si de la Pensofal și un elegant set de de tacâmuri din inox.

Potrivit organizatorilor, fondurile obținute în cadrul evenimentului vor fi destinate recuperării celor 45 de copii cu dizabilități, în special din mediul rural.
 
Au fost prezenți Ambasadorul Suediei, Execlența Sa Anders Bengtcén, reprezentanți ai autorităților publice locale, personalități din domeniul cultural, medical și persoane din mediul de afaceri.


Toate stirile

Noutati

Cunoasteti vorba aceea, "Omul sfinteste locul"?

Doamna profesor Geta Predoi, de la Scoala Butea Judetul Iasi este cel mai bun exemplu care ilustreaza cat de adevarata este zicala mentionata. A reusit sa transforme complet institutia a carei directoare este, intr-un spatiu primitor, luminos si modern pentru elevii sai.

Am contribuit si noi la aceasta transformare, prin intermediul colaborarii frumoase pe care am avut-o, dotand scoala cu accesorii diqisite.

Ieri, a fost prima zi de scoala, o zi deosebita si inedita pentru toti elevii. Am ales sa le oferim o doza de optimism elevilor Scolii Gimnaziale Bute, ce au fost asteptati cu cate o pusculita magica de la DIQIS.

Dorim pe aceasta cale sa le uram elevilor un an scolar cat mai prosper si mult succes, iar profesorilor multa forta pentru a face fata provocarilor zilnice!

Va multumim, d-na profesor Geta Predoi pentru ca ne-ati dat posibilitatea de a da o mana de ajutor scolii Butea!