Eveniment

Târgul Ambiente de la Frankfurt – tendințe home & deco 2013

Joi 21 Februarie 2013

Design de calitate, aranjamente pentru interior de bun gust, materiale cât mai naturale și o combinație între produse high – tech și lux sunt elementele care definesc târgul Ambiente 2013, desfășurat la Frankfurt, Germania, în luna februarie 2013. Unul dintre cele mai importante evenimente pentru industria home & deco și retail, târgul din acest an s-a bucurat de același succes ca edițiile trecute, având peste 4.600 de expozanți din 81 de țări, arată organizatorii târgului.

Produse pentru casă inovative și funcționale, aceasta este propunerea designerilor home & deco pentru 2013. Un mix interesant între tehnologie și tradiție. Designul joacă un rol esențial, mai ales pentru segmentul bucătărie. Gamele de produse pentru gătit au fost reinventate; producătorii ne propun să folosim oale și tigăi în care putem găti sănătos, fără prea multe grăsimi. Și cum aspectul face diferența, accesorii aparent banale precum răzătoarea sau borcanele pentru depozitare au captat interesul specialiștilor datorită formei și culoriilor optimiste. De asemenea, accesoriile din silicon pentru tigăi și cratițe și coșurile de rufe din pânză sunt la modă în acest an.

Motivele naturale și materialele inspirate din natură au fost și ele vedetele târgului home & deco. De aceea, de exemplu, anul acesta veți vedea accesorii pentru servirea mesei și seturi de farfurii în combinație ceramică – bambus sau lemn, culori inspirate de floră și imprimeuri împrumutate din lumea animalelor.

Confort la cumpărături și confort în îndeplinirea unor treburi casnice: noile produse prezentate de producători au în vedere comoditatea cumpărătorilor. Rucsacul pentru cumpărături, mese de călcat moderne, solide și sigure, huse pentru mese de călcat inspirate din natură.

Sursa de inspirație sunt clienții și solicitarea lor pentru viața cât mai comodă și o locuință personalizată, par să spună la unison reprezentanții marilor furnizori prezenți la târg. Care sunt nevoile dumneavoastră? Ce produse pentru casă v-ați dori să găsiți pe piața din România?


Sursa foto: http://www.messefrankfurt.com


Toate stirile

Noutati

Cunoasteti vorba aceea, "Omul sfinteste locul"?

Doamna profesor Geta Predoi, de la Scoala Butea Judetul Iasi este cel mai bun exemplu care ilustreaza cat de adevarata este zicala mentionata. A reusit sa transforme complet institutia a carei directoare este, intr-un spatiu primitor, luminos si modern pentru elevii sai.

Am contribuit si noi la aceasta transformare, prin intermediul colaborarii frumoase pe care am avut-o, dotand scoala cu accesorii diqisite.

Ieri, a fost prima zi de scoala, o zi deosebita si inedita pentru toti elevii. Am ales sa le oferim o doza de optimism elevilor Scolii Gimnaziale Bute, ce au fost asteptati cu cate o pusculita magica de la DIQIS.

Dorim pe aceasta cale sa le uram elevilor un an scolar cat mai prosper si mult succes, iar profesorilor multa forta pentru a face fata provocarilor zilnice!

Va multumim, d-na profesor Geta Predoi pentru ca ne-ati dat posibilitatea de a da o mana de ajutor scolii Butea!