Eveniment

Iași: Prima ediție a Târgului mobilă, decorațiuni și accesorii DecoShow

Marţi 12 Martie 2013

După modelul marilor târguri home & deco din străinătate, primăvara aceasta va ajunge și la Iași un eveniment similar. Este vorba de Târgul de Mobilă, Decorațiuni și Accesorii „DecoShow” organizat, la Iași, în cadrul complexului Palas Mall, în perioada 15-17 martie 2013.

Și noi vom fi prezenți la târg unde vom expune ultimele noutăți din industria home improvement.

„Caută standul cu produse inovative”, acesta este mottoul prin care publicul ieșean ne va recunoaște în cadrul evenimentului.

Veți descoperi și veți putea cumpăra: ultima generație de oale și accesorii pentru bucătărie, soluții utile pentru organizare și depozitare, produse pentru colectarea selectivă a deșeurilor.

Prin urmare, dacă vă pregătiți să decorați, să redecorați sau pur și simplu vreți să vedeți tendințele din domeniul home & deco în 2013, trebuie să treceți pe la târgul DecoShow.

Echipa Frarom Internațional Est va fi acolo pentru a vă consilia cu privire la soluțiile inovative pentru locuința dumnevoastră.

Mai mult, în fiecare zi de târg vom organiza o tombolă cu premii surpriză, iar sâmbătă Elena Pădurariu de la Loulou Bakery ne va surprinde cu un dulce făcut în casă.

DecoShow va fi deschis pentru public în zona Atrium din incinta Palas Iași, între orele 10.00 și 22.00, de vineri până duminică.

Următorul târg DecoShow va fi organizat la Cluj în perioada 19-21 aprilie 2013.

Urmăriți-ne pe facebook.com/FraromShop și vă spunem în timp real cum e la eveniment.


Toate stirile

Noutati

Cunoasteti vorba aceea, "Omul sfinteste locul"?

Doamna profesor Geta Predoi, de la Scoala Butea Judetul Iasi este cel mai bun exemplu care ilustreaza cat de adevarata este zicala mentionata. A reusit sa transforme complet institutia a carei directoare este, intr-un spatiu primitor, luminos si modern pentru elevii sai.

Am contribuit si noi la aceasta transformare, prin intermediul colaborarii frumoase pe care am avut-o, dotand scoala cu accesorii diqisite.

Ieri, a fost prima zi de scoala, o zi deosebita si inedita pentru toti elevii. Am ales sa le oferim o doza de optimism elevilor Scolii Gimnaziale Bute, ce au fost asteptati cu cate o pusculita magica de la DIQIS.

Dorim pe aceasta cale sa le uram elevilor un an scolar cat mai prosper si mult succes, iar profesorilor multa forta pentru a face fata provocarilor zilnice!

Va multumim, d-na profesor Geta Predoi pentru ca ne-ati dat posibilitatea de a da o mana de ajutor scolii Butea!