Eveniment

Frarom International Est la DecoShow Cluj

Luni 08 Aprilie 2013

După ce în luna martie am fost prezenți la Târgul de Mobilă, Decorațiuni și Accesorii „DecoShow” organizat la Iași, acum e rândul clujenilor să descopere ultimele tendințe în amenajarea locuinței în 2013.

Astfel, în perioada 19 -21 aprilie 2013, ne găsiți la DecoShow Cluj, eveniment organizat în incinta Polus Center.

Vom expune ultimele noutăți din industria home improvement la standul cu produse inovative, unde puteți vedea și cumpăra mărci distribuite exclusiv în România de Frarom Internațional Est, precum: Brabantia, Amefa, Cosy & Trendy etc.

Mai mult, vom prezenta game și soluții inovative pentru specialiștii din industria HORECA.

Prin urmare, dacă vă pregătiți să decorați, să redecorați sau pur și simplu vreți să vedeți tendințele din domeniul home & deco în 2013, trebuie să treceți pe la târgul DecoShow de la Cluj.

Echipa Frarom Internațional Est va fi acolo pentru a vă consilia cu privire la soluțiile inovative pentru hotelul, restaurantul sau locuința dumneavoastră.

DecoShow va fi deschis pentru public între orele 10.00 și 22.00, de vineri până duminică.

Toate stirile

Noutati

Cunoasteti vorba aceea, "Omul sfinteste locul"?

Doamna profesor Geta Predoi, de la Scoala Butea Judetul Iasi este cel mai bun exemplu care ilustreaza cat de adevarata este zicala mentionata. A reusit sa transforme complet institutia a carei directoare este, intr-un spatiu primitor, luminos si modern pentru elevii sai.

Am contribuit si noi la aceasta transformare, prin intermediul colaborarii frumoase pe care am avut-o, dotand scoala cu accesorii diqisite.

Ieri, a fost prima zi de scoala, o zi deosebita si inedita pentru toti elevii. Am ales sa le oferim o doza de optimism elevilor Scolii Gimnaziale Bute, ce au fost asteptati cu cate o pusculita magica de la DIQIS.

Dorim pe aceasta cale sa le uram elevilor un an scolar cat mai prosper si mult succes, iar profesorilor multa forta pentru a face fata provocarilor zilnice!

Va multumim, d-na profesor Geta Predoi pentru ca ne-ati dat posibilitatea de a da o mana de ajutor scolii Butea!