Eveniment

Spune DA unei competiții unice!Participă la Master Blog Chef

Marţi 16 Aprilie 2013

Te consideri un blogger iscusit? Ești spontan și crezi că faci față presiunilor? Ai curaj să-ți înfrunți emoțiile provocate de „cutia misterelor”?

Atunci locul tău este la Master Blog Chef, primul show culinar din Iași în care bloggerii și jurnaliștii vor fi concurenți.

Vino sâmbătă, 27 aprilie 2013, de la ora 12.00, la Complex Popas Păcurari și demonstrează că ești la fel de talentat în bucătărie pe cât ești în mediul online.

Dacă spui DA provocării, vei avea parte de o după-amiază plină de voie bună, distracție, dar și critici aprige din partea unui juriu exigent.

Bloggerul culinar Alice Ciobanu vă va ajuta pe parcursul întregii competiții să realizați cele mai reușite și inovatoare preparate.

Ustensilele necesare pregătirii mâncărurilor unicat vor fi asigurate de către magazinul Frarom Shop – home&deco, în timp ce întreaga competiție va fi imortalizată de către specialiștii de la QPhotography.

Echipa Complexului Popas Păcurari va fi responsabilă cu materia primă, dar și cu buna dispoziție a concurenților.

La final, cele mai reușite preparate vor fi premiate!Toate stirile

Noutati

Cunoasteti vorba aceea, "Omul sfinteste locul"?

Doamna profesor Geta Predoi, de la Scoala Butea Judetul Iasi este cel mai bun exemplu care ilustreaza cat de adevarata este zicala mentionata. A reusit sa transforme complet institutia a carei directoare este, intr-un spatiu primitor, luminos si modern pentru elevii sai.

Am contribuit si noi la aceasta transformare, prin intermediul colaborarii frumoase pe care am avut-o, dotand scoala cu accesorii diqisite.

Ieri, a fost prima zi de scoala, o zi deosebita si inedita pentru toti elevii. Am ales sa le oferim o doza de optimism elevilor Scolii Gimnaziale Bute, ce au fost asteptati cu cate o pusculita magica de la DIQIS.

Dorim pe aceasta cale sa le uram elevilor un an scolar cat mai prosper si mult succes, iar profesorilor multa forta pentru a face fata provocarilor zilnice!

Va multumim, d-na profesor Geta Predoi pentru ca ne-ati dat posibilitatea de a da o mana de ajutor scolii Butea!