Eveniment

Se caută designeri talentați!

Miercuri 04 Septembrie 2013

Brabantia, lider în industria de ustensile pentru casă, lansează un nou concurs

Ești pasionat de design și vrei să îți pui în valoare creativitatea? Participă la competiția internațională „Pimp Our Print” organizată de Brabantia, lider în industria de ustensile pentru casă şi câştigă Marele premiu ― o experiență VIP pentru două persoane la Salone Internazionale del Mobile 2014 (Milano)!


În perioada 3 septembrie – 21 octombrie 2013, Brabantia îţi oferă şansa să dezvolţi noul design pentru gama de produse distribuite inclusiv în România.


Competiția de anul acesta vine ca urmare a succesului campaniei de anul trecut, Design Your Bin, și este deschisă designerilor în afirmare din întreaga lume, indiferent de vârstă, experiență sau localizare geografică.


Brabantia își dorește un succesor pentru designul iconic al companiei, Patrice, creat de Patrice van Uden în anul 1970. Acest design s-a distins de la început prin suprapunerea florilor maro și cyclam pe un fundal portocaliu. Elementul floral a fost inițial desenat pe hârtie, tăiat și apoi schițat din nou, înainte de a fi imprimat în două culori, ceea ce i-a oferit o notă autentică, de lucru făcut de mână. Designul Patrice s-a dovedit a fi cel mai popular din întreaga istorie Brabantia.


Ai intrat deja în dispoziție creativă? Participă la concursul „Pimp Our Print” și dă frâu liber imaginației! Alege dintr-o gamă largă de stiluri și medii de expresie, inclusiv arta modernă, arta de stradă, fotografia, ilustrația, lucrul cu textile și detaliile handmade. Orice mediu este acceptat, atâta timp cât poate fi încărcat și reprodus digital. Designurile trebuie să fie creații originale și să fie încărcate pe www.brabantia.com/design în format JPG până pe data de 22 octombrie 2013.


Brabantia este unul dintre cei mai importanți furnizori ai Frarom Internațional Est, fiind distribuit în exclusivitate de noi pe piața din România începând cu anul 2009, şi de aceea compania noastră îi încurajează pe pasionații de design să participe la concursul care pune în joc numeroase premii.

Pentru mai multe informații despre competiția „Pimp Our Print”, puteți accesa site-ul www.brabantia.com/design.


Toate stirile

Noutati

Cunoasteti vorba aceea, "Omul sfinteste locul"?

Doamna profesor Geta Predoi, de la Scoala Butea Judetul Iasi este cel mai bun exemplu care ilustreaza cat de adevarata este zicala mentionata. A reusit sa transforme complet institutia a carei directoare este, intr-un spatiu primitor, luminos si modern pentru elevii sai.

Am contribuit si noi la aceasta transformare, prin intermediul colaborarii frumoase pe care am avut-o, dotand scoala cu accesorii diqisite.

Ieri, a fost prima zi de scoala, o zi deosebita si inedita pentru toti elevii. Am ales sa le oferim o doza de optimism elevilor Scolii Gimnaziale Bute, ce au fost asteptati cu cate o pusculita magica de la DIQIS.

Dorim pe aceasta cale sa le uram elevilor un an scolar cat mai prosper si mult succes, iar profesorilor multa forta pentru a face fata provocarilor zilnice!

Va multumim, d-na profesor Geta Predoi pentru ca ne-ati dat posibilitatea de a da o mana de ajutor scolii Butea!