Eveniment

Ioanna Olărescu se alătură Patronatului „Sfera”

Miercuri 01 August 2012

Începînd din luna august 2012, administratorul Frarom Internațional Est, Ioanna Olărescu, este membru al Patronatului „Sfera”, o asociație a femeilor de carieră din Regiunea de Nord-Est.


Cu o experiență de 18 ani în afaceri, Ioanna Olărescu se alătură grupului femeilor din Patronatul „Sfera”, avînd ca obiectiv stabilirea unor relații de afaceri bazate pe cunoaștere, încredere și colaborare.

Patronatul „Sfera” funcționează din luna ianuarie a anului 2008, la inițiativa unui grup de 24 de femei de afaceri din județul Iași, avînd ca scop dezvoltarea profesională a femeilor cu spirit antreprenorial.


Pe lângă activitățile ce țin de dezvoltarea profesională și personală, femeile de afaceri din Patronatul „Sfera” se implică în acțiuni caritabile, susținând diferite campanii sociale.

Toate stirile

Noutati

Cunoasteti vorba aceea, "Omul sfinteste locul"?

Doamna profesor Geta Predoi, de la Scoala Butea Judetul Iasi este cel mai bun exemplu care ilustreaza cat de adevarata este zicala mentionata. A reusit sa transforme complet institutia a carei directoare este, intr-un spatiu primitor, luminos si modern pentru elevii sai.

Am contribuit si noi la aceasta transformare, prin intermediul colaborarii frumoase pe care am avut-o, dotand scoala cu accesorii diqisite.

Ieri, a fost prima zi de scoala, o zi deosebita si inedita pentru toti elevii. Am ales sa le oferim o doza de optimism elevilor Scolii Gimnaziale Bute, ce au fost asteptati cu cate o pusculita magica de la DIQIS.

Dorim pe aceasta cale sa le uram elevilor un an scolar cat mai prosper si mult succes, iar profesorilor multa forta pentru a face fata provocarilor zilnice!

Va multumim, d-na profesor Geta Predoi pentru ca ne-ati dat posibilitatea de a da o mana de ajutor scolii Butea!