Eveniment

Susținem proiectele dedicate elevilor

Luni 04 Noiembrie 2013

Partener constant al proiectului „Valori Culturale Românești”, Frarom Internațional Est a sprijinit și în acest an manifestarea dedicată elevilor și profesorilor de la Colegiul Național „Mihai Eminescu” Iași și Seminarul Teologic Liceal „Veniamin Costachi” de la Mănăstirea Neamț.

Evenimentul, devenit o tradiție pentru publicul ieșean, s-a desfășurat în perioada 1- 3 noiembrie 2013.

În cele trei zile, participanții (elevi si profesori) au fost implicați în diverse activități cultural-educative și sportive cu scopul de a promova valori esențiale, precum toleranța și prietenia.

„Considerăm că este esențial să sprijinim inițiativele școlare locale, să încurajăm implicarea tinerilor în activități extrașcolare și să dezvoltăm, spre binele copiilor noștri, relația profesori – elevi – părinți. Acesta este motivul pentru care am decis să sprijinim constant acest eveniment școlar.”, a precizat Ioanna Olărescu, manager Frarom International Est.


Toate stirile

Noutati

Cunoasteti vorba aceea, "Omul sfinteste locul"?

Doamna profesor Geta Predoi, de la Scoala Butea Judetul Iasi este cel mai bun exemplu care ilustreaza cat de adevarata este zicala mentionata. A reusit sa transforme complet institutia a carei directoare este, intr-un spatiu primitor, luminos si modern pentru elevii sai.

Am contribuit si noi la aceasta transformare, prin intermediul colaborarii frumoase pe care am avut-o, dotand scoala cu accesorii diqisite.

Ieri, a fost prima zi de scoala, o zi deosebita si inedita pentru toti elevii. Am ales sa le oferim o doza de optimism elevilor Scolii Gimnaziale Bute, ce au fost asteptati cu cate o pusculita magica de la DIQIS.

Dorim pe aceasta cale sa le uram elevilor un an scolar cat mai prosper si mult succes, iar profesorilor multa forta pentru a face fata provocarilor zilnice!

Va multumim, d-na profesor Geta Predoi pentru ca ne-ati dat posibilitatea de a da o mana de ajutor scolii Butea!