Eveniment

Vino la târgul de nunți!

Marţi 12 Noiembrie 2013

Numeri zilele până la nuntă? Te gândești deja la invitați, cadouri, mărturii etc? Lasă grijile deoparte și participă la târgul de nunți „Expo Iași Palas Mariage” ce va fi organizat în perioada 15 – 17 noiembrie 2013 la Palas Mall, în zona Atrium Palas.


Frarom Internațional Est va prezenta un serviciu nou pentru mirii care vor să facă o nuntă fără bani, doar cu prieteni dragi și cadouri pe gustul lor.

De asemenea, vom prezenta o gamă specială pentru profesioniștii din domeniul HORECA. Porțelanuri rafinate, tacâmuri din inox sau mărturii pentru cele mai frumoase momente din viața de cuplu.


Vă așteptăm la târg
!

Toate stirile

Noutati

Cunoasteti vorba aceea, "Omul sfinteste locul"?

Doamna profesor Geta Predoi, de la Scoala Butea Judetul Iasi este cel mai bun exemplu care ilustreaza cat de adevarata este zicala mentionata. A reusit sa transforme complet institutia a carei directoare este, intr-un spatiu primitor, luminos si modern pentru elevii sai.

Am contribuit si noi la aceasta transformare, prin intermediul colaborarii frumoase pe care am avut-o, dotand scoala cu accesorii diqisite.

Ieri, a fost prima zi de scoala, o zi deosebita si inedita pentru toti elevii. Am ales sa le oferim o doza de optimism elevilor Scolii Gimnaziale Bute, ce au fost asteptati cu cate o pusculita magica de la DIQIS.

Dorim pe aceasta cale sa le uram elevilor un an scolar cat mai prosper si mult succes, iar profesorilor multa forta pentru a face fata provocarilor zilnice!

Va multumim, d-na profesor Geta Predoi pentru ca ne-ati dat posibilitatea de a da o mana de ajutor scolii Butea!