Eveniment

Seri cu DIQIS

Vineri 06 Decembrie 2013

Daca vrei sa descoperi secretele amenajarii unei locuinte, daca vrei sa inveti cum sa combini culorile pentru armonie in casa ta si/sau iti doresti sa discuti cu un specialist despre o alimentatie sanatoasa, inscrie–te la „Seri cu DIQIS”!

Cine? Ce? Cand?

Joi, 12 decembrie 2013, 18.30 – Primul meu atelier de amenajari interioare - Ovidiu Sindrilaru de la Dahaus Design raspunde intrebarilor tale despre un camin practic, util si armonios.
Vineri, 13 decembrie 2013, 18.30 – Cum mancam sanatos? – doctor Monica Macisanu si doctor Dan Macisanu, specialisti Diet Club, te consiliaza in privinta unei alimentatii echilibrate.

Unde?

Magazinul DIQIS, Centrul Comercial Felicia

De ce?


Pentru ca ne propunem sa cream un spatiu de comunicare intre specialisti din domeniul artei amenajarii casei, pregatirii, aranjarii si servirii mesei si oameni dichisiti.

Inscrierile se fac pana miercuri, 11 decembrie 2013, ora 12.00, completand formularul de aici. Pentru fiecare atelier sunt 12 locuri disponibile. Workshop-urile sunt gratuite, iar inregistrarea participantilor se va face dupa regula „primul venit, primul servit”.

Relatii suplimentare la numarul de telefon: 0745.399.435. Persoana de contact: Anamaria Chirap.


Toate stirile

Noutati

Cunoasteti vorba aceea, "Omul sfinteste locul"?

Doamna profesor Geta Predoi, de la Scoala Butea Judetul Iasi este cel mai bun exemplu care ilustreaza cat de adevarata este zicala mentionata. A reusit sa transforme complet institutia a carei directoare este, intr-un spatiu primitor, luminos si modern pentru elevii sai.

Am contribuit si noi la aceasta transformare, prin intermediul colaborarii frumoase pe care am avut-o, dotand scoala cu accesorii diqisite.

Ieri, a fost prima zi de scoala, o zi deosebita si inedita pentru toti elevii. Am ales sa le oferim o doza de optimism elevilor Scolii Gimnaziale Bute, ce au fost asteptati cu cate o pusculita magica de la DIQIS.

Dorim pe aceasta cale sa le uram elevilor un an scolar cat mai prosper si mult succes, iar profesorilor multa forta pentru a face fata provocarilor zilnice!

Va multumim, d-na profesor Geta Predoi pentru ca ne-ati dat posibilitatea de a da o mana de ajutor scolii Butea!