Contact

Dacă întâmpinaţi probleme la trimiterea comenzii pe site, vă rugăm să trimiteţi comanda dumneavoastră pe adresa de e-mail: [email protected] sau [email protected]

Politica de Confidențialitate stabilește cum folosim orice informație furnizată de tine atunci când folosești acest site. Are scopul de a te asigura de confidențialitatea datelor tale.

Trimiteţi-ne un mesaj completând formularul următor:

Nume: *
Prenume:
E-mail:
Telefon:
Mesaj:
*
 


Sau puteţi să ne contactaţi prin email sau telefonic:

Frarom International Est - sediu central
Program: Luni - Vineri: 8.30 - 17.00

A:Petre Vancea nr. 3, 700276 Iasi, Romania
T/F:0332 407 853
M:+40 756 152 405
E:[email protected]
W:http://www.frarom.com

Diqis
Program: Luni - Vineri: 08:30 – 17:00.

A:Petre Vancea nr. 3, în incinta Frarom International Est
M:+40 749 156 857
E:[email protected]
W:http://www.diqis.ro

Noutati

Cunoasteti vorba aceea, "Omul sfinteste locul"?

Doamna profesor Geta Predoi, de la Scoala Butea Judetul Iasi este cel mai bun exemplu care ilustreaza cat de adevarata este zicala mentionata. A reusit sa transforme complet institutia a carei directoare este, intr-un spatiu primitor, luminos si modern pentru elevii sai.

Am contribuit si noi la aceasta transformare, prin intermediul colaborarii frumoase pe care am avut-o, dotand scoala cu accesorii diqisite.

Ieri, a fost prima zi de scoala, o zi deosebita si inedita pentru toti elevii. Am ales sa le oferim o doza de optimism elevilor Scolii Gimnaziale Bute, ce au fost asteptati cu cate o pusculita magica de la DIQIS.

Dorim pe aceasta cale sa le uram elevilor un an scolar cat mai prosper si mult succes, iar profesorilor multa forta pentru a face fata provocarilor zilnice!

Va multumim, d-na profesor Geta Predoi pentru ca ne-ati dat posibilitatea de a da o mana de ajutor scolii Butea!